X
Produkt byl přidán do objednávky.

Váš košík je prázdný

Poptávka obsahuje ks zboží za 0 Kč bez DPH

[x]

Zvolte měnu: CZK EUR

Úvod Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. AB-STORE s.r.o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá AB-STORE s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Vytisknout stránku

Hlavní kategorie

Kontaktujte nás

AB-STORE s.r.o.
Havlíčkova 55/4
290 01 Poděbrady

Telefonická podpora:
(Po–Pá 8.00–16.00)

Telefonické objednávky a poptávky

325 611 570

Další kontakty »

Aktuality

30/ 5 2017

Dotace pro vlastníky či stavebníky rodinných a bytových domů na využití srážkové vody

Využijte státní dotace na akumulaci srážkové vody pro zálivku zahrady

Více »
13/ 4 2017

A teď si teprve můžete vybírat!

Kancelářských židlí teď pro vás máme opravdu hodně.

Více »

Archiv aktualit

Na základě hodnocení našich zákazníků jsme získali prestižní certifikát Heureky Zlaté ověřeno zákazníky ABSYSTEMS - Vaše brána do světa IT

© 2017, AB-STORE s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA | E-shop vytvořen na B2C Brána | XHTML 1.0